LOADING...

SIGURANTA CASEI TALE
LA UN CLICK DISTANTA

Esti pregatit sa descoperi produse premium, special concepute pentru siguranta ta?
Intra in lumea automatizarii si bucura-te de confortul garantat.

CONFIGUREAZA-TI SISTEMUL

Avantaje Securas

PLATI LUNARE

Prin sistemul de plata esalonata, fara dobanda sau alte costuri suplimentare, poti sa configurezi sistemul perfect pentru locuinta ta, fara grija consistentei cosului de cumparaturi.

Iti alegi sistemul potrivit locuintei tale, iar noi il instalam in cel mai scurt timp! Tu platesti doar un abonament lunar compus din echipament, instalare si monitorizare.

Impartim valoarea echipamentelor in rate egale pentru primele 24 de luni contractuale, iar apoi platesti lunar doar abonamentul de monitorizare, 10 € pe luna pentru echipamentele smart sau 8 € pe luna pentru echipamentul de alarma.

APLICATIE MOBILA

Aplicatie mobila
La Securas gasesti cea mai simpla cale de interactiune cu sistemele smart din casa ta, totul intr-o singura aplicatie. Te afli mereu in siguranta prin intermediul aplicatiei mobile: permite controlul sistemului de la distanta, ai statusul sistemului in timp real, functii de armare sau dezarmare, precum si notificarea evenimentelor pe mobil.

Pe langa cele mentionate mai sus, sistemul inovativ al aplicatiei, permite protectie “Crash & Smash”, servicii GEO, creearea “SCENES” sau detectarea activitatilor neprevazute.
Tehnologia aplicatiei a fost gandita astfel incat sa fie potrivita atat unei configuratii de sistem rezidential, cat si pentru afacerea ta.

Suntem in permanenta conectati la cele mai noi tehnologii pentru a va asigura echipamente si sisteme inteligente, de ultima generatie. Colaboratorii nostri sunt alesi cu multa atentie, iar Alarm.com este unul dintre reinventatorii sistemelor de siguranta.

Garantie

GARANTIE

Pentru ca avem incredere in calitatea si durata de viata a echipamentelor pe care le instalam, iti oferim garantie pe toata perioada derularii contractului fara alte costuri suplimentare!

Wireless

WIRELESS

Avantajele sistemelor WIRELESS sunt evidente. Acestea ofera mobilitate, flexibilitate, scalabilitate si simplitate in instalare iar costurile de intretinere sunt semnificativ reduse comparativ cu celelalte metode de instalare.